A HRK24 hivatalos Bitrix24 partner.

Hatékonyságnövelési eszköztár

Regisztrálj ingyenes fiókot

Minden eszköz a rendelkezésedre áll, ami a modern kapcsolattartáshoz, a feladatok határidőre történő elvégzéséhez vagy a munkatársak hatékony kiszolgálásához szükséges. A videókonferanciától a robotizált workflow-ig. 

Kommunikáció     Feladat- és projektkezelés     Működéstámogatás

Kommunikáció


Ingyenes együttműködési platform

A Bitrix24 fejleszti a szervezeten belüli belső kommunikációt azáltal, hogy egy helyen biztosítja a legnépszerűbb együttműködési eszközöket.

Kommunikációs és kollaborációs eszközök

Készen állsz a jövő együttműködésére? Intranet, csevegés, videókonferencia, belső és külső kommunikációs eszközök egy helyen.

Tudj meg többet

HD videokonferencia képernyőmegosztással

Szervezz konferenciát, megbeszélést, tárgyalj, köss üzletet, vitassatok meg új ötleteket, haladjatok a projekttel, immár nagy felbontásban. Olyan közel a valós kommunikációhoz, amennyire csak lehet.

Feladat- és projektkezelés


Együttműködésre épít

A Bitrix24 segít a projektek megtervezésében és végrehajtásában. Határidőre. Új feladat felvétele könnyedén, Kanban táblán szervezhető napi teendők. Elérhető Online és On-Premise.

Csoportos feladatkezelés

Együttműködésre építő feladatkezelés kis és nagy csapatoknak egyaránt. Munkaidő követés, emlékeztetők, jelentések, sablonok, feladat függőségek, stb.

Tudj meg többet

Projekt tervezés és menedzsment

Fejlett projekt-tervezés, erőforrás- menedzsment és az előrehaladás nyomon követése. Projekt naptárak, interaktív, nyomtatható Gantt diagrammok.

Tudj meg többet

Működéstámogatás


HR menedzsment rendszer

Teljes körű emberi erőforrás-kezelő rendszer. Jelenlét menedzsmenttel, munka jelentésekkel, munkafolyamat-automatizálással és szervezeti hierarchiával.

Tudj meg többet

Biztonságos dokumentum kezelés

Felhő alapú tárolás és fejlett dokumentum menedzsment rendszer az egész szervezet számára.

Tudj meg többet

Workflow-k

A szokásos munkafolyamatok mellett egyedi workflow-k is könnyen létrehozhatóak, grafikus felületen, szervezeti hierarchia támogatással. A robotizált RPA (Robot Process Automation) munkafolyamattal új távlatok nyilnak meg.

Értékesítés és ügyfélkezelés

Ügyfél- és projektmenedzsment egy helyen. Benne van a marketing automatizálás, a számlázható órák követése, az árajánlatok, a számlák és az online fizetések. Növeld a bevételeidet, használd ki az egy rendszer biztosította előnyöket.

Tudj meg többet

 

Mobil és asztali alkalmazások

A Bitrix24 ingyenes mobil és asztali alkalmazásokkal használható Android, iOS, Mac és PC eszközökön.

On-Premise

A Bitrix24 elérhető felhőben és On-Premise megoldásként forráskód hozzáféréssel. Saját szerverre telepíthető és szükség szerint testreszabható.

Tudj meg többet

API

API és REST API elérhető a Bitrix24 felhőalapú és On-Premise kiadásaihoz is.

Tudj meg többet

Integrációk

A Bitrix24-hez több tucat azonnal használható integráció érhető el. A REST API használatával saját alkalmazások is létrehoztóak. 

Készen állsz?