Bitrix24 integrációk


MS Office - Az online és a telepített MS Office termékek is felhasználhatóak dokumentumok szerkesztésére a Bitrix24-el. A telepített Office csomagok használatához a Bitrix24 asztali alkalmazása szükséges. 

Office 365 - Felhasználók regisztrálhatnak és bejelentkezhetnek a Bitrix24-be az Office 365 for Business hitelesítő adataikkal, és online szerkeszthetik dokumentumaikat.

MS Outlook - Kétirányú naptár-szinkronizálás elérhető, azonban felhívjuk figyelmedet arra, hogy az Outlook általános naptárát nem lehet szinkronizálni a Bitrix24-fiókjával, hanem egyéni Outlook naptárakat tudsz összekapcsolni. 

MS OneDrive - Csatold a OneDrive-ben tárolt fájlokat a Bitrix24 entitásokhoz. Az összes csatolt dokumentum kereshetővé válik a Bitrix24-en. 

MS Exchange - Az MS Exchange naptárak kétirányú szinkronizálása elérhető a saját üzemeltetésű Bitrix24 (On-Premise) kiadásokhoz.

MS Active Directory és LDAP - csak az On-Premise Bitrix24 kiadásokhoz érhető el.

Gmail - Elérhető a kétirányú szinkronizálás. 

Google Naptár - Elérhető a kétirányú szinkronizálás. Felhívjuk figyelmedet arra, hogy bár több naptárt is létrehozhatsz a Bitrix24-ben, csak egy szinkronizálására kerül sor a Google Naptárral. 

Google Drive - Csatold a Google Drive-ban tárolt fájlokat a Bitrix24 entitásokhoz. Az összes csatolt dokumentum kereshetővé válik a Bitrix24-en.

Google Analytics, Googla Ads, Google Maps, Google Tag manager integrációk.

Sales Intelligence - Legyél tisztában a marketing kampányaid profittermelő képességével.

Facebook messages - Kapcsold össze a Facebook-ot a Bitrix24-el és válaszolhatsz a Facebook üzenetekre a Bitrix24 ügyfélkapcsolati rendszerében.

Facebook comments Kapcsold össze a Facebook-ot a Bitrix24-el és válaszolhatsz a Facebook megjegyzésekre a Bitrix24 ügyfélkapcsolati rendszerében.

Facebook Lead Ads - Használd CRM webes űrlapjait a Facebook Lead Aids-el és amikor egy ügyfél kitölti az űrlapot a Facebookon, az információ automatikusan elküldésre kerül a Bitrix24 CRM rendszerbe, és létrejön egy új Lead a Bitrix24-ben.

Sales Intelligence - Legyél tisztában a marketing kampányaid profittermelő képességével.

Facebook Pixel - elemző eszköz a hirdetések hatékonyságának méréséhez.

Insagram Kapcsold össze a fiókodat a Bitrix24-el és válaszolhatsz a Facebook megjegyzésekre a Bitrix24 ügyfélkapcsolati rendszerében.

Sales Intelligence - Legyél tisztában a marketing kampányaid profittermelő képességével.

Dropbox - Csatold a Dropboxban tárolt fájlokat a Bitrix24 entitásokhoz. Az összes csatolt dokumentum kereshetővé válik a Bitrix24-ben.

Box - Csatold a Boxban tárolt fájlokat a Bitrix24 entitásokhoz. Az összes csatolt dokumentum kereshetővé válik a Bitrix24-ben.

Mailchimp - Bitrix24 partner által készített alkalmazás, amely lehetővé teszi az Mailchip használatát a Bitrix24 CRM-en belül az e-mail marketinghez.

Docusign - Egyedi integráció, amelyet egy Bitrix24 partner fejlesztett ki.

Látogass el a Bitrix24 piacterére és válogass további applikációk és integrációk között.